Over

Foto Motion CenterHey! Ik ben Pieter Brughmans. Hetgeen wat mij persoonlijk het meest voldoening kan geven is mensen helpen.
Als ik iemands leven (een stukje) kan verbeteren, word ik daar oprecht gelukkig van!

De reden waarom ik voor voedingscoaching heb gekozen is omdat het mij van nature uit enorm interesseert. Ik kan het niet laten om hierover bij te leren, te lezen, te spreken en te schrijven. Dat leek me wel een goed teken.
Met dit in gedachte koos ik ervoor om te studeren voor diëtist, gevolgd door een bijkomende lerarenopleiding.

Mijn gedrevenheid en ambitie maken dat ik geen genoegen neem met oppervlakkige, ongenuanceerde adviezen. Ik houd ervan mensen hun verhaal en doelen te horen, samen tot een persoonlijk ‘actie-plan’ te komen en er daarna alles aan te doen om blijvende resultaten te verzekeren! Meer hierover: werkwijze en adviezen.

Tijdens mijn werkervaringen zie ik dat patiënten, leerlingen en klanten mijn no-nonsense aanpak waarderen en verfrissend vonden.
Niet te veel extra info en theorie, zoveel mogelijk de essentie en bruikbare tips.

Binnen het erg brede beroepsdomein van voedingscoaching heb ik mij gespecialiseerd in levensstijlverandering en motiverende gespreksvoering. Ideaal voor mensen die ongezonde gewoontes willen omvormen.

Concreet betekent dit dat ik ik meer inzet op ‘hoe’ veranderen dan ‘wat’. Want quasi iedereen weet al wel wat in grote lijnen gezond of ongezond is.

Voor bepaalde andere specialisaties zoals het laag-FODMAP dieet, voeding bij eetstoornissen, eetproblemen bij kinderen en het diabetes-zorgtraject verwijs ik u graag door naar een expert ter zake.

Wat wil jij graag bereiken? Welke verandering zou je graag zien? Ik ben benieuwd.

Indien je vragen of interesse hebt, laat het mij dan zeker weten via het contactformulier!

Groetjes,
Pieter Brughmans, diëtist erkend door het RIZIV (5-64633-04-601).

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close