Getuigenissen

customer-reviews-fin

Els:

Tot mijn 19 jaar ben ik eigenlijk nooit zwaar geweest. Maar tijdens mijn studies veranderde dat. Ik kon plots niet meer alles eten wat ik wou. Bij moment van afstuderen woog ik bijna 120 kilo woog.
Natuurlijk deed ik wel pogingen om af te vallen, heb wel meer dan 10 verschillende diëten geprobeerd. Dat werkte vaak wel, maar nooit blijvend. Iedere keer verviel ik weer in het oude patroon. Soms kwam er zelfs nog meer bij dan voor ik begon.

Dankzij Pieter heb ik dit kunnen doorbreken. Ik leerde me steeds te focussen op één of twee nieuw doelen, en ging in stapjes vooruit. Op deze wijze werden de stappen niet te groot en behaalde ik snel successen. Ik bleef gemotiveerd om door te gaan. Ondertussen kan ik volledig zelfstandig verder en is mijn doel in zicht!

Luc:

Een tijdje terug nam ik het besluit eindelijk wat eens aan mijn overtollige kilo’s te doen. Ik geloof erg in de aanpak van Pieter, die kilo’s ga ik niet snel terug zien! Het leuke is dat het niet aanvoelt als een dieet. Een aanrader!

Stefanie:

Ik kreeg van Pieter uitstekend advies over glutenarme voeding. Mijn darmklachten zijn verdwenen en ik kan zonder kopzorgen op restaurant gaan eten. De quiz om je kennis te herhalen is een aanrader, heel tof! En de andere gezinsleden konden hem ook eens doen 🙂

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close